Peugeot 208 RE
Peugeot 508 SW
Peugeot

Autobedrijf Troost is hét vertrouwde adres in Spijkenisse, Hellevoetsluis en Rotterdam voor de verkoop van én het onderhoud aan alle Peugeot modellen.

Wanneer u een bezoekje brengt aan Autobedrijf Troost vindt u zo uit dat wij beschikken over een prachtig aanbod van Peugeot personenauto’s. Ons aanbod van Peugeot auto’s is te bezichtigen in de showrooms in Hellevoetsluis, Spijkenisse en Rotterdam.

De meeste peugeot modellen zijn bij ons uit voorraad leverbaar, bijna alle kleuren en types zijn in onze grote showrooms te bezichtigen en snel te leveren. Samen met onze grote collectie occasions zijn wij vrijwel de grootste in de regio Rijnmond. Ook voor de verkoop van uw eigen auto mag u altijd contact met ons opnemen, wij kopen deze graag van u in.

Ook voor auto onderhoud nabij Rotterdam en Spijkenisse bent u bij ons in Hellevoetsluis aan het juiste adres! Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn beschikt Autobedrijf Troost naast een prachtig Peugeot aanbod ook over een geoutilleerde werkplaats en een enthousiast en deskundig verkoopteam.

Daarbij is het voor ons geen enkel probleem om te helpen met de reparatie en het onderhoud van uw Peugeot. Wij beschikken over een gespecialiseerd team van vakbekwame technici die uw auto voor onderhoud en reparatie compleet onder handen kunnen nemen, zodat u weer zorgeloos de weg op kan.

Direct contact met Troost

Autobedrijf P. Troost & Zonen; sinds 1974 uw dealer voor geheel Voorne-Putten, Rozenburg en Goeree-Overflakkee.
Met 5 vestigingen in Hellevoetsluis, Spijkenisse & Rotterdam zijn wij als officieel Kia dealer ook Daihatsu service punt in Hellevoetsluis, Spijkenisse (Mizarstraat) & Rotterdam.