Autobedrijf Troost is hét vertrouwde adres in Spijkenisse, Hellevoetsluis en Rotterdam voor de verkoop van én het onderhoud aan alle Mitsubishi modellen.

Wanneer u een bezoekje brengt aan Autobedrijf Troost vindt u zo uit dat wij beschikken over een prachtig aanbod nieuwe én occasions van Mitsubishi personenauto’s. Ons aanbod van Mitsubishi auto’s is te bezichtigen in de showrooms in Hellevoetsluis, Spijkenisse en Rotterdam.

De meeste nieuwe Mitsubishi modellen zijn bij ons uit voorraad leverbaar, bijna alle kleuren en types zijn in onze grote showrooms te bezichtigen en snel te leveren. Samen met onze grote collectie occasions zijn wij vrijwel de grootste in de regio Rotterdam. Ook voor de verkoop van uw eigen auto mag u altijd contact met ons opnemen, wij kopen deze graag van u in.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn beschikt Autobedrijf Troost naast een prachtig Mitsubishi aanbod ook over een geoutilleerde werkplaats en een enthousiast en deskundig verkoopteam.

Daarbij is het voor ons geen enkel probleem om te helpen met de reparatie en het onderhoud van uw Mitsubishi. Wij beschikken over een gespecialiseerd team van vakbekwame technici die uw auto voor onderhoud en reparatie compleet onder handen kunnen nemen, zodat u weer zorgeloos de weg op kan.

Autobedrijf P. Troost & Zonen; sinds 1974 zijn wij dé occasiondealer voor groot regio Rotterdam.