Uw partner in mobiliteit

Autobedrijf P. Troost & Zonen

Autobedrijf P. Troost & Zonen; sinds 1974 zijn wij dé occasiondealer voor groot regio Rotterdam. In totaal hebben wij 4 vestigingen in Hellevoetsluis, Rotterdam en Spijkenisse. Wij zijn daarnaast officieel specialist in Kia en hét servicepunt voor Daihatsu.

Wij hopen u in de toekomst te (blijven) zien, dus kom langs in één van onze vestigingen. De koffie staat klaar!

Team, Autobedrijf P. Troost & Zonen
Uw partner in mobiliteit

Sinds 1974

Occasions

Wij hebben een ruime voorraad occasions in prijsklassen van € 1.950,- tot € 100.000,-. Bent u opzoek naar een kleine zuinige auto, een automaat, LPG, diesel, benzine, bedrijfsauto, cabriolet, station, MPV, 4×4 of een auto uit ons exclusieve segment? Wij hebben het allemaal van A tot Z!

Specialist in Kia

Naast een breed aanbod occasions van het merk Kia, bieden wij ook een onderhoud- en reparatieservice. Wij zijn specialist in Kia voor groot regio Rotterdam met meer dan 15 jaar ervaring met het merk.

Financial Lease

Ook voor de financiering, verzekering en private lease van een auto bent u bij ons aan het juiste adres. Tegen scherpe tarieven kunt u bij ons in samenwerking met verschillende grote partijen een uniek pakket samenstellen welke gegarandeerd de beste prijs/ kwaliteitsverhouding geeft.