[layerslider id=”15″]

Autobedrijf P. Troost & Zonen; sinds 1974 uw dealer voor geheel Voorne-Putten, Rozenburg en Goeree-Overflakkee.
Met 5 vestigingen in Hellevoetsluis, Spijkenisse & Rotterdam zijn wij als officieel Kia dealer ook Daihatsu service punt in Hellevoetsluis, Spijkenisse (Mizarstraat) & Rotterdam.

Voor een nieuwe auto van elk ander merk kunt u gewoon bij ons terecht. Tevens hebben wij altijd minimaal 500 occasions op voorraad in alle prijsklassen van € 1.950,- tot € 100.000,- Dus zoekt u een kleine zuinige auto, een automaat, lpg, diesel, benzine, bedrijfsbus, cabriolet, station, mpv, 4×4, of een auto uit ons exclusieve segment? Wij hebben het allemaal van a tot z.

De meeste nieuwe Kia modellen zijn bij ons uit voorraad leverbaar, bijna alle kleuren en types zijn in onze grote showrooms te bezichtigen en snel te leveren. Samen met onze grote collectie occasions zijn wij vrijwel de grootste in de regio Rijnmond. Ook voor de verkoop van uw eigen auto mag u altijd contact met ons opnemen, wij kopen deze graag van u in.

Wij zijn BOVAG gecertificeerd en daarom kunt u vertrouwd bij ons terecht voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw auto, zoals de APK keuringen, schadeherstel en ruitschade. Onze vakbekwame monteurs helpen u weer snel de weg op zodat u uw auto niet te lang hoeft te missen.

Daarnaast hebben wij vrijwel alle Daihatsu en KIA onderdelen en accessoires en kunnen deze rechtstreeks uit ons magazijn worden geleverd. Alles tegen de meest scherpe prijzen.

Ook voor de financiering, verzekering of (privé) lease van een auto bent u bij ons op het juiste adres. Tegen scherpe tarieven kunt u bij ons in samenwerking met verschillende grote partijen een uniek pakket samenstellen welke gegarandeerd de beste prijs/kwaliteitsverhouding geeft.

Wij hopen u in de toekomst te (blijven) zien, dus kom langs in één van onze vestigingen. De koffie staat klaar!

Automobielbedrijf P.Troost & Zonen