Mirja Silva
Geplaatst op 25 december 2017

Ik was op zoek naar een auto en ben heel goed geholpen door meneer de Best. Ik werd goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden van het gehele proces. Troost auto is klantvriendelijk en zeker een aanrader. Ik ben zeer tevreden dat ik daar mijn auto heb gekocht!


Werner van der Zand
Geplaatst op 4 december 2017

Heb eind september bij Troost een mooie VW Golf gekocht waar ik heel tevreden mee ben. Alles is netjes geregeld en afgehandeld. Mijn dochtertje kreeg ook nog een leuk knuffelbeertje wat ik heel leuk vond. Dit is een fijn bedrijf om zaken mee te doen. Als ik in de toekomst weer zou kijken voor een andere auto kom ik zeker weer naar Troost!


P.R. Keus
Geplaatst op 7 november 2017

Beginnend met een defecte LPG-pomp, gevolgd door een beurt en nieuwe banden. Alles goed en snel behandeld door Robert. De vrouw is weer helemaal gerustgesteld en kan veilig de weg op met de Sorento. Dank je wel Robert.


Rik Salimans
Geplaatst op 22 september 2017

Al bij binnenkomst perfect behandeld door Humphrey Veenstra. Super goed kunnen onderhandelen. Ook communicatie voor aflevering is perfect. EN de aflevering en service op een zeer hoog peil.

Hier snappen ze nog hoe een klant te waarderen.
Helemaal goed en zeker een aanrader !!


B N van Burik
Geplaatst op 29 juli 2017

na mijn eerste auto een daihatsu 4×4 automaat gekocht te hebben en al die 10 jaar het onderhoud naar tevredenheid gehad te hebben heb ik hem ingeruild voor een jongere auto ik hoop ook voor deze auto weer een goed onderhoud te hebben.


Ton en Ula Moulijn
Geplaatst op 27 juli 2017

Een paar weken gelden zijn waren wij op vestiging Hellevoetsluis. Wij zijn daar geholpen door de heer Thomas Biesheuvel. Wat opvallend was en helemaal onverwacht zijn daar behandeld als een koning. Het deed niet toe hoeveel geld wij aan onze toekomstige auto wilden besteden. Dat is een 5 steren service!!!!!Complimenten!


Referentie Thomas H
Geplaatst op 22 april 2017

In de zomer van 2016 hier een Volkswagen Polo gekocht. Bij autobedrijf Troost (in dit geval door Humphrey) word je prima ontvangen en bieden ze je bovendien een mooie inruilprijs. Meteen ook de Bovag garantie erbij genomen. Helaas vertoonde de Volkswagen een trillend geluid, dat niet te plaatsen was. Autobedrijf Troost bood een leenauto aan en was vastberaden om het probleem te vinden. Na twee weken zoeken en overleg met de Volkswagen dealer werd het euvel gevonden en gratis opgelost!

Deze auto is inmiddels een maand of 10 in bezit en zo’n 25.000 kilometer verder, waaronder een lange reis door Europa. De auto is deze kilometers uiterst betrouwbaar gebleken.

Als ik op zoek ga naar een volgende occasion, dan weet ik waar ik in ieder geval een kijkje neem! Vriendelijk personeel en prima service. Een uitstekend bedrijf!


Referentie Versluis
Geplaatst op 29 maart 2017

Zeer tevreden op de manier waar Humpry Veensta ons heeft geholpen en begeleid bij de aankoop van onze auto netjes en ontspannen een voorbeeld voor een verkoopadviseur
Nogmaals. Bedankt


Referentie CJ Hollaar
Geplaatst op 8 februari 2017

Hierbij laat ik u Autobedrijf troost hellevoetsluis weten dat alles in zeer goede orde is verlopen met de aankoop van mijn auto en ik veel plezier heb met mijn auto nogmaals dank dhr.best Gr kees en atie hollaar


Referentie M. Velde
Geplaatst op 21-04-2016

Inmiddels de 10e Kia afgeleverd aan ons kantoor te Zevenbergen, heel erg tevreden.

IMG-20160416-WA0016-2

Referentie Martijn
Geplaatst op 15-12-2015

63 x een Kia Picanto voor uitzendkrachten in Veenendaal !
Bedankt!

Martijn

Referentie Katie de Groot
Geplaatst op 15-12-2015

Hartstikke blij met mijn Peugeot 107. De juiste keuze maken voor de auto vond ik erg lastig, gelukkig heeft de verkoper Johan mij goed laten inzien wat de mogelijkheden waren.

De auto is tevens keurig afgeleverd, gepoetst en al en rijdt als een zonnetje!
Fantastisch!

Oja, niet heel onbelangrijk; lekkere koffie! 🙂


Referentie Rodi Verkeersgroep
Geplaatst op 29-07-2015

Rodeni Verkeersgroep kiest voor 5 x een Kia Picanto !
Bedankt!

IMG-20151001-WA0000

Referentie van Martin Wijnberg
Geplaatst op 29-07-2015

Uitstekende Mercedes CLK 200 gekocht alle afspraken nagekomen
Prima adres voor een occasion.
Bedankt Thomas

02643667490011

Referentie van Guus en Marlies
Geplaatst op 13-01-2013

Auto bedrijf Troost is ons zeer goed bevallen, we hebben een andere auto gekocht en onze oude auto kunnen inruilen. We zijn keurig en proffesioneel geholpen, onze auto is keurig afgeleverd waarbij niet is beknibbeld. Je krijgt echt het gevoel dat je als klant belangrijk bent, ze laten echt merken dat ze je graag weer eens terug zien komen.


Referentie van F.Sodenkamp
Geplaatst op 15-06-20122
Puike service. Betr. 36-SX-GF Storing in motormanagement. Snel opgelost door Team Spijkenisse en w.p. Hellevoetsluis. Hulden aan Piet v.d.Steen Patricia en Robert van H’sluis. Frits Sodenkamp


Referentie van S. Glenn Soebedar
Geplaatst op 23-01-2012

We hebben veel leuke auto’s gezien bij P.troost maar uiteindelijk ben ik gevallen voor een Opel Vetra Gts 2.2 uit 2003. Ben zeer netjes ontvangen door Humprey en daar kunnen de andere dealers nog wat van leren en voor ik het wist hadden we een goede deal met een goed gevoel. En zal binnenkort langs komen met mijn moeder want die is ook opzoek naar een kleine auto, en als ze hier niet zal slagen dan weet ik het ook niet meer. Humprey bedankt voor je tijd en moeite Mvg, Glenn


Referentie van Alice de Veld
Geplaatst op 16-01-2012
En hier staat ze dan mijn supertrotse dochter van 20 jaar en haar allereerste auto van haar oma gehad, net de sleutels overhandigd en klaar om weg te rijden. Het begon op zaterdag 7 januari. Na het zoeken op internet waar er leuke auto’s voor haar waren zijn we verschillende dealers afgegaan. Bij de meeste zag je helemaal niemand, en als er al iemand kwam was het niet erg klantvriendelijk. Omdat ik bij Troost verschillende leuke auto’s had gezien hadden we die als laatste op het progama staan.

En inderdaad een ruime keuze aan auto’s, maar was toch die leuke kleine auto die ik op internet gezien had. Gelijk kwam er een verkoper (Humprey Veenstra) en vertelde dat er buiten ook nog auto’s stonden en ja hoor daar stond hij. Mijn dochter helemaal verliefd op de auto maar er waren een paar dingetjes. Er werd een lijstje gemaakt van dingen die in orde gemaakt zouden worden en er stonden zelfs dingen op waar we niet om gevraagd hadden.

Na een proefrit gemaakt te hebben, hebben we dus de auto gekocht, en zelfs de autoverzekering werd geregeld voor een scherpe prijs. En nu dus vandaag de auto afgehaald. En ja hoor weer die superservice, echt helemaal toppie alles werd doorgenomen en er waren onderdelen die vervangen waren waar we niet om gevraagd hadden omdat we er niet om gevraagd hadden, zoals nieuwe banden en nog iets technisch wat ik niet meer weet.

Nou als ik een cijfer voor service en klantvriendelijkheid moet geven is het voor mij een vette 10+. Zelf ben ik nog niet aan een andere auto toe, maar als dat zover is weet ik waar ik naartoe ga…..bij TROOST natuurlijk!!!!!


Referentie van Patrick
Geplaatst op 25-04-2011
De allereerste referentie heb ik in oktober 2009 ingevuld. Ik heb de daad bij het woord gevoegd en ben bij de eerst volgende “autoshow” gaan kijken. Niet om een auto te kopen, maar vanuit nieuwsgierigheid. Het was een hele happening en ik heb er een auto gekocht. Een Opel Zafira. Dit was niet zo’n succes en er waren zelfs enkele irritaties mijnerzijds.

Toch hebben ze dit bij Troost netjes opgepikt, wat er uiteindelijk in heeft geresulteerd dat ik in juni 2010 een nieuwe Kia Venga heb gekocht waarop ik de Zafira heb ingeruild. Ben nu dus zo’n anderhalf jaar klant bij Troost, heb twee auto’s gekocht en ben zeer tevreden. Complimenten aan de chef werkplaats (denk ik) de heer Robert. Ondanks dat je kan zien dat hij het zeer druk heeft, hij de balans moet zoeken tussen een tevreden werkgever en tevreden klanten, blijft hij rustig en beleefd.

Erg professioneel. Ik weet nog niet wat voor een auto ik hierna neem, maar ik weet wel dat ik eerst ga kijken bij Troost.


Referentie van Anja
Geplaatst op 05-12-2010
Vandaag heb ik ‘m een half jaar en ben er nog steeds hartstikke blij mee! Een A was dan ook al lang een grote wens en het is echt een plaatje. Wil graag laten weten dat ik heel blij ben dat ik mijn droomauto bij Troost tegen ben gekomen omdat dit een fantastisch bedrijf is gebleken! Al bij het eerste bezoek was er grote zorg dat alles in orde was voor de proefrit.

Toen we besloten hadden om hem te kopen werd er een heel lijstje gemaakt van wat er nog aan zou gebeuren voor aflevering en dat is allemaal gebeurd en nog extra dingen die ze tegen kwamen. Ze hadden zelfs voor nette nieuwe nummerplaten gezorgd omdat die beschadigd waren (hadden we niet om gevraagd): helemaal super!

In de eerste week werd ik ook nog gebeld dat er een nieuw achterlicht was binnengekomen; bleek een scheurtje in te zitten. Het blijkt een probleemloze auto en wanneer er iets is waar je aan twijfelt mag je altijd langs komen, dat voelt echt goed!


Referentie van Lute M.J. Wintmulder
Geplaatst op 18-11-2010
Omdat Autobedrijf P. Troost & Zonen klantvriendelijk en betrouwbaar is heb ik voor de 2e maal een auto gekocht. Helaas bij deze auto wat problemen gehad, maar dit is tot volle tevredenheid (heb gebruik kunnen maken van een “leenauto”) opgelost. BOVAG garantie!! Mijn dank gaat vooral uit naar de heer Robert. In 1 woord : KLASSE !!!!! Ik rij nu weer met plezier in mijn Rover. Lute M.J. Wintmulder te Spijkenisse.


Referentie van Oscar
Geplaatst op 06-11-2010
Begin oktober deze auto gekocht. Na eerdere slechte ervaring met een occasiondealer uit Zoetermeer toch een beetje huiverig. Maar dat blijkt onterecht! We zijn goed geholpen, nette service. Een goede inruil en er is een prima auto afgeleverd (reserve band bleek alleen niet op spanning te zijn). Hier kunnen we met een gerust hart een volgende keer weer voor een auto kijken. We zijn ontzettend blij met de auto. Hartelijk dank!


Referentie van willem
Geplaatst op 17-09-2010
Vier jaar geleden mijn tweede auto gekocht bij troost. Prima service, prima inruil, ga in december weer voor een nieuwe. Komt zeker weer goed !


Referentie van Rob Oosterlee
Geplaatst op 13-04-2010
Mijn allereerste eigen auto, een schitterende zilverkleurige Opel Astra uit 2001 bij jullie gekocht. Helaas is deze auto na anderhalf jaar in de vangrail gegleden door gladheid op de weg. Mijn 2e auto was een mislukking bij een andere occasiondealer. Ik ben geweldig goed geholpen toen en ik wil mijn 3e auto zeker weer bij Troost kopen. Ik heb er al 1 op het oog.

Hopelijk blijft deze nog even staan want voorlopig heb ik er helaas geen geld voor. Maar….ik kom bij jullie terug!


Referentie van DIEOKE
Geplaatst op 20-01-2010
Ik heb begin januari 2010 een Cuore Automaat 2007 gekocht. Perfect afgeleverd, fijne auto en goede service. De vriendelijke en persoonlijke benadering spreken mij geweldig aan.


Referentie van Sabrina
Geplaatst op 02-11-2009
Na veel zoeken eindelijk de Mini gevonden die ik al zo lang zocht, en een goede inruil. Top heren ! Groet, Sabrina


Referentie van Armin
Geplaatst op 23-10-2009
Heb vandaag mijn nieuwe ford fiesta opgehaald , was zelfs iets goedkoper uit dan bij de dealer. Goed en snel geregeld binnen 1 week.Wacht alleen nog op mijn sportvelgen. Wou ook net als Patrick mijn complimenten voor de site geven, mis alleen het stukje werkplaats.


Referentie van Patrick
Geplaatst op 14-10-2009
Complimenten voor de website. Vooral de mogelijkheid om commentaar te geven voor klanten. Eindelijk een autobedrijf dat zichzelf kwetsbaar en klamntgericht durft op te stellen. Uniek in Nederland!? Ik ben dan ook benieuwd of alle commentaar ongecensureerd op de site verschijnt. Bij deze dealer ga ik de volgende keer dus kijken voor een auto.

Referenties
Heeft u een auto of iets anders gekocht bij Autobedrijf P. Troost & Zonen? Dan kunt u hier uw referentie achterlaten. Vul het formulier in en uw bericht wordt verstuurd naar Autobedrijf P. Troost & Zonen.


  • Bijv. "Audi A3 Cabrio", of "BMW 335 Coupe"
  • Geaccepteerde bestandstypen: jpg, png.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.