Geweldige service !

Het kopen van de eerste auto voor onze dochter was meer dan geweldig! De service, het bewaren en zeker het ophalen van de auto … Grote strik erop, een bordje erbij met: Gefeliciteerd Lois en veel veilige kilometers ! Drankje en hapje ! het was fantastisch!

Klanten vertellenSigi, Rockanje

Super

Ik ben erg tevreden over de klantvriendelijkheid en het positief meedenken, heel tevreden over Humphrey! Super bedankt! Als ik weer een nieuwe auto wil kom ik zeker terug en wil ik graag geholpen worden door Humphrey!

Klanten vertellenNadja, Nijmegen

Uitstekende en snelle service

Of je nu een nieuwe auto nodig hebt, je auto wilt verkopen of je auto gerepareerd of APK gekeurd moet worden. Het kan allemaal. En dat vind ik zo fijn aan Autobedrijf Troost. Ook het personeel is uiterst vriendelijk en zet altijd een stapje extra voor hun klanten. Kortom; ik ben al jaren een tevreden klant!

Klanten vertellenGerda, Hellevoetsluis

Gesprek verliep in groot vertrouwen

In december 2021 werden we tijdens een bezoek aan de showroom in Spijkenisse, beiden ‘verliefd’ op een Daihatsu Terios uit 2008, die daar zijn best stond te doen indruk op ons te maken. De heer V.d. Steen gaf ons een laatste zetje en met groot vertrouwen werd het ‘wagentje’ de onze. Hij liep en loopt als een zonnetje en het is een feest om er in te rijden.

Klanten vertellenAnoniem, Rotterdam

In één woord, TOPPERS!

Recentelijk weer een mooie auto gekocht bij Autobedrijf Troost. Dit is nu al de 4e auto die ik bij John en Peet gekocht heb en raad iedereen aan om bij deze toppers te kijken voor een mooie auto of het onderhoud van je huidige auto! Bedankt weer mannen!

Klanten vertellenDwight, Hellevoetsluis

Een winnende combinatie!

Na een “kleine” tegenslag, keurig meegedacht en een prima oplossing verzorgt. Serviceniveau wat je tegenwoordig niet veel meer meemaakt. Dikke pluim voor Autobedrijf Troost.

Klanten vertellenRichard, Hellevoetsluis

Ondanks de wind en regen een zonnige dag!

Vanmiddag voor de 4e keer bij dit bedrijf een auto gekocht. Ik had een afspraak voor een APK en zag een mooie andere auto. Geweldig geholpen door John de Labije. Hij heeft alles in het werk gesteld om mij een tevreden en blij gevoel over mijn keuze te geven. Kortom een hele fijne autogarage met hartelijke medewerkers.

Klanten vertellenAnoniem, Rotterdam

Leuk, fijn en behulpzaam familiebedrijf!

Afgelopen week mijn nieuwe auto aangeschaft naar volle tevredenheid! Na een leuke onderhandeling over de deal ging ik met een heel fijn gevoel weg bij Johan dit was de eigenaar die de zaak samen met zijn broer over heeft genomen van hun vader. Fijne mensen allemaal met een hoop vakbekwaamheid!

Klanten vertellenGerard, Rotterdam