Service

Autobedrijf P. Troost & Zonen, uw specialist in Kia

Autobedrijf P. Troost & Zonen is specialist in Kia voor groot regio Rotterdam met meer dan 15 jaar ervaring met het merk. U kunt onder andere bij ons terecht voor onderhoud en reparaties van uw Kia. Tegen scherpe prijzen zorgen wij ervoor dat u onze garage met een glimlach verlaat. Onze vakmensen werken snel en professioneel en kennen uw Kia tot in detail.

Altijd op de hoogte van de nieuwste techniek

Het is belangrijk dat onze monteurs op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de autobranche. Hiervoor volgen ze cursussen en bijscholingen. Zo kunnen ze bij het onderhouden of repareren van uw Kia gebruik maken van de nieuwste technieken.

Regelmatig onderhoud

Wij raden aan om uw Kia regelmatig te laten onderhouden. Een jaarlijkse APK-keuring is namelijk niet voldoende en biedt geen garantie dat u het hele jaar veilig en zonder problemen kunt rijden. Door een regelmatige onderhoudsbeurt bevordert u de verkeersveiligheid. Bovendien bespaart u ook op onnodige kosten.

Onze werkzaamheden

  • APK
  • Onderhoud
  • Reparatie
  • Schadeherstel

Nieuwe en (jong) gebruikte auto’s

Tevens kunt u bij ons terecht voor de aankoop van een nieuwe of (jong) gebruikte Kia. U kunt ons aanbod occasions hier bekijken, of hier een aanvraag doen voor een nieuwe Kia. Als specialist in Kia kunnen wij u als de beste adviseren bij de aankoop van uw voertuig.

Afspraak maken